LIVRAREA ŞI RECEPȚIONAREA MĂRFURILOR

Mărfurile sunt livrate la adresa indicată de către Client în comandă. Termenul estimativ pentru livrarea Mărfurilor este stabilit în rezumatul comenzii, înainte de confirmarea de către Client a plasării comenzii prin tasta "Trimite comanda”.

Timpul prevăzut pentru livrarea la Client, la livrarea prin curier, este de 5 zile lucrătoare din ziua următoare trimiterii coletului. Termenul integral, maxim, de realizare a comenzii nu ar trebui să depăşească 7 zile lucrătoare şi în niciun caz nu va depăşi 20 zile de la data încheierii contractului de vânzare. Începerea realizării comenzii poate fi întârziată până la momentul înregistrării în contul bancar al Magazinului al preţului vânzării (şi eventualelor costuri cu livrarea), în cazul alegerii de către Client al formei de plată în avans prin internet (adică prin serviciul de plată online sau printr-un transfer on-line obişnuit).

Intrucat nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, exista posibilitatea ca pentru anumite comenzi sa fim nevoiti sa marim termenul de livrare si acest lucru il vom face cu acordul clientului. De asemenea, exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata deloc din acelasi motiv si in aceasta situatie, va vom contacta telefonic pentru a va recomanda produse alternative.

Mărfurile sunt livrate la adresa indicată de pe teritoriul României de către una din firmele de expeditie partenere DRAGON STAR CURIER sau SAMEDAY. Taxele pentru livrarea produselor se indică în procesul de plasare a comenzii.

Novetti oferă clienților săi LIVRARE GRATUITĂ PE TERITORIUL ROMÂNIEI PENTRU TOATE COMENZILE ÎN VALOARE DE PESTE 200 RON.

În cazul în care valoarea comenzii NU depășește 200 RON, costurile de livrare vor fi incluse în preț, după cum urmează:

PLATA ON LINE CU CARDUL SAU PRIN TRANSFER BANCAR - taxa de livrare ca fi în cuantum de 12 (în litere: doisprezece) lei pentru comenzile a caror valoare este sub 200 de lei.

PLATA RAMBURS - taxa de livrare va fi in cuantum de 20 (în litere: două zeci) lei in cazul comenzilor a caror valoare este sub 200 de lei, lucru despre care este informat tot înainte de confirmarea comenzii plasate.

La fiecare produs expediat se ataşează dovada achiziţionării (bon fiscal sau factură fiscală) precum şi un formular de înlocuire/returnare a mărfii.